It's Fall - Nail Art


Het weer veranderd. Langzaamaan gaan we over naar de herfst! Qua weer niet echt een pretje als je er niet van houdt. Ben zelf niet echt gek op de herfst... al vind ik de nagellak kleuren dan wel weer een verademing! Hoe ik hou van die zomerse pastel tinten... die donkere kleuren zijn écht wel weer welkom.

Laten we deze nail art tussen de zomer en de échte herfst in zetten; vrij is toch vrij licht geworden op de Urban Jungle van Essie.
Wilde niet de hele nagel vol met bladeren (zo was het patroon op de plate wel) dus heb ik decals gemaakt. Gestempeld op een siliconen bakplaat van de Action, topcoat erover en laten drogen. Vervolgens knip je uit wat je op je nagels wilt hebben en voilá!

Heb twee plates gebruikt:Eerst heb ik met de groene OPI, Thanks a Windmillion (al een oudje, maar verveelt nooit!) en de baadjes met een rode stempellak van Laushine en de donkerrode is 068 van Flormar.
De nail art werd mooier dan ik in mij hoofd had! Had ik het hele patroon op de nagels gestempeld was ie drukker geweest. Maar wie weet probeer ik dat nog :-)

De swatches van Urban Jungle kun je hier bekijken. Beide plates heb ik op EBay gekocht.


A fall nail art, I couldn't leave it be. Although I am not a kind of 'theme' girl, I needed to use that plate now the leaves slowly will fall of the trees. I used Essie Urban Jungle as a base and made decals with the red stamping polish and the Flormar one. With a dusty green (Thanks a Windmillion by OPI) I stamped the branch like pattern first, then I applied the decals. 
Kind of love the outcome, since it's not that in your face! Still delicate. So let this be a good fall season :-)


0 reacties:

Een reactie posten

****Comments with URL's will be removed! ****