Trend and Stamp - Nail Art


Toen ik de Trend It Up lakken binnen had viel me op dat ik toch steeds weer eenzelfde tint kies! Ik zette ze naast elkaar en dacht, hey, mooie trio voor een gradiënt! Perfecte kleurverloop.
Make up sponsje, de 3 lakken erbij en sponzen maar. Gezien de dekking van allemaal erg goed is, was het niet heel moeilijk een goed kleurverloop te krijgen.


Prima toch? :-)

Nadat de gradiënt klaar was heb ik het eventjes laten drogen. Sneldrogende topcoat is ook een oplossing wil je snel verder maar heb niet altijd zin in die vele lagen op elkaar. Het leek me erg mooi om met wit iets er op te schilderen of te stempelen. Maar merk dat ik ook daar gauw voor kies! 

Een aantal maanden geleden won ik een winactie van Dashica Beautyshop. En ik mocht 3 plates uit zoeken, yeah! Ik heb nog 2 Infinity plates en zoals ik al eerder heb gezegd vind ik ze qua kwaliteit vergelijkbaar met MoYou. Vind de zelfs beter dan de Born Pretty plates. Ik zocht een patroon uit en besloot te stempelen met zwart.
Ik was stiekem best onder de indruk van de uitkomst! Mooi dat de gradiënt goed zichtbaar blijft onder het patroon ook. Welke lakken ik heb gebruikt? Nummer 030 is de lichtste kleur, Nummer 090 is de tweede kleur en de donker rood/roze is nummer 260. En een zwarte stempellak van Kaleidoscope.

De Trend It Up lakken zijn verkrijgbaar bij de DM in Duitsland en Kaleidoscope op de site van El Corazon zelf en Hypnotic Polish.


A lovely nail blogger sent me these Trend It Up polishes and I found a bit remarkable that three of  them were so alike, same sort of color. That asked for a gradient don't you think?
The formule is so lovely to work with and perfect for this nail art. You would't guess these polishes are so cheap!
After the gradient was finished I stamped a geometric pattern on it, which I really like! The change of color is still very visible and so yes, I like it. Let me know what you think!


0 reacties:

Een reactie posten

****Comments with URL's will be removed! ****