Morgan Taylor - Sassy Nail Art

*press sample

Zoals beloofd zou ik je laten zien hoe de Morgan Taylor lakjes stempelen. Mijn ervaring is tot nu toe dat elke lak die ik heb ook erg goed stempelt. Pluspunt!

Op Tan My Hide, een prachtige nude kleur die een beetje naar roze neigt, heb ik gestempeld met de diep rode creme lak, A Touch Of Sass. Ik heb een plate van MoYou gebruikt, een Pro plate.
En op de ringvinger heb ik nog een aantal studs geplaatst voor de afwisseling. Vond het goud wel goed bij de rode kleur passen.
Het patroon heeft iets chique's hebben, maar de kleuren samen maken het toch een trendy en vrolijk geheel vind ik. Zal ook vast met de hartjes te maken hebben :-) Heb je de swatches gemist van deze lakken? No worries, hier de link. De lakjes behoren tot de Urban Cowgirl collectie.

Morgan Taylor is verkrijgbaar in de officiële Nederlandse webshop van Morgan Taylor. Je vind in de shop de nieuwste collecties en alle basislakken! De lakken van deze nail art vind je hier.


As promised I would show you if the polishes stamped well. The red one sure did! Very good pigment and so the pattern on my MoYou pro plate wasn't a problem.
I added two hearts on the accentnail which made it just a little bit cuter :-)
The polishes belong to the Urban Cowgirl collection by Morgan Taylor. 
0 reacties:

Een reactie posten

****Comments with URL's will be removed! ****