Trend it Up - 030


Ik zag ze zo vaak voorbij komen, Trend it Up lakjes van de DM. Maar gezien ik amper mijn home town verlaat, zit dat er voor mij niet in. En de DM komt niet mijn kant op helaas! Imke van Iontrend had een idee; zij haalde lakjes voor me en stuurde ze dan naar me op! Hoe geweldig! En daar kon ik geen nee tegen zeggen :-) Ik mailde haar dus al gauw met een rijtje lakjes en dit is er 1 van.

Ze hebben helaas geen namen, zo jammer! Ik las dingen over een goede dekking, fijne formule, etc. En dit lichte lakje was wel een goede test; die hebben immers vaker wat meer laagjes nodig.
Ik was enorm blij verrast door de kwast als eerste. Hij is breed! En mooi rond afgesneden. Toen de eerste laag... de dekking is fantastisch. Niks van wat ik heb gelezen erover is gelogen :-D
Ik hou zo van zulke 'dusty' kleuren. En dan ook nog zo creamy! Net wat voor me. Ik hou de Trend It Up lijn in de gaten. Want ik heb zo'n idee dat dit niet de laatsten zullen zijn. Imke heeft trouwens ook prachtige Trend it Up swatches op haar blog, dus neem zeker even een kijkje. Bedankt voor het halen van de lakken Imke! :-D

PS: mijn gezondheid laat het even afweten de laatste tijd; heb een slijmbeursontsteking in mijn schouder (voor de zoveelste keer), keelpijn en ontzettend vermoeid. Zal dus denk ik minder vaak wat online komen.

Trend It Up is zoals ik al liet weten alleen bij de duitse drogist DM verkrijgbaar. Prijzen verschillen, maar lekker budget zijn ze zeker!


Seeing these budget Trend It Up polishes in amazing colors and finishes I really wanted to try a few! Luckily a blogger friend offered and sent me a few, and one of them is this gorgeous, dusty pink.
The polishes have no name, which I think is a shame! But the formula is just amazing. Coverage for a light polish like this; almost a one coater. They're available only in the DM drugstore in Germany. But if you can get your hands on them; do it! You won't be disappointed.


0 reacties:

Een reactie posten

****Comments with URL's will be removed! ****