Diablo Lane - ILNP Nail Art


Ik wilde zo graag een gradient maken met twee lakken uit de ILNP Fall collectie. Er zit zo enorm veel holo glitter in dat ik echt niet wist of dit wel zou lukken of niet. Toen het wat tegen viel heb ik besloten er over heen te stempelen.

De gradient op zich is best mooi. Maar vond het lastig het gelijk te krijgen. Diablo overheerste eerst in alles en toen deed Maiden Lane zijn trucje.


Had het idee dat ik wel door kon blijven gaan! En het hangt ook net van de lichtval af wat er geaccentueerd werd waardoor het niet gelijk leek allemaal. Anyway.. Ik heb een plate er bij gepakt, een zwarte stempellak en here we go. Kan je echt maar dan ook écht adviseren dat als je met zulke glitterlakken bezig gaat te nail arten om het gebied naast je nagels heel goed in te smeren....


De liquid latex van Beautyill ook proberen? Ga hier naar de shop!

De plate die ik heb gebruikt is de BPL 024 en die bestel ik vaak via EBay. Moet er wel bij zeggen dat ik niet elke plate hetzelfde vind qua kwaliteit. Sommige patronen zijn lastiger op te pakken. Maar het ging met deze wel goed. Niet precies zoals ik wilde!


Ik koos het Paisley patroon, altijd al leuk gevonden!Mijn camera en laptop worden al een beetje spastisch van zo'n lak zonder stempel, laat staan mét! Resultaat vind ik echt leuk geworden met het paisley patroon. En blij dat er zoiets als liquid latex is uitgevonden zeg, anders had ik mijn huid rondom de nagels zeker niet schoon kunnen houden.

ILNP is verkrijgbaar bij Hypnotic Polish, nog steeds pre-order maar de korting is afgelopen (vind het ondanks dat nog steeds echt de moeite waard!)


I wanted to make a gradient nail art with two ILNP polishes, was wondering how that would go with all the glitter. Well, guess it turned out great, almost the way I wanted it.
Because I love the paisley pattern, I stamped it on the gradient. My laptop and camera are having a difficult time with capturing this much holo, but guess you can see the overall idea ;-) Happy I used the Beautyill liquid Latex, with all that glitter!0 reacties:

Een reactie posten

****Comments with URL's will be removed! ****