Bright and Black - Nail Art


Je herinnert je vast die knal roze lak van de Kaleidoscope I am Bright collectie nog. Heerlijk kleurtje! Zo'n kleur vind ik altijd wel mooi staan met zwart. Maakt samen weer een girly maar toch stoere nail art. Had al een patroon in mijn hoofd... En geen foto van de plate. Bummer!
Op de wijsvinger heb ik Painted Stars van Appeal4 aangebracht met een sponsje. Wilde een klein beetje glitter en niet echt een laag! Om het zwart terug te laten komen toch twee studs er op geplakt.
Op de pink zit Everlasting Ebernee van Appeal4, een zwarte lak met een hele goed dekking! Heb een wat grotere glitter uit een potje gevist en die in het rondje van de stempel gedaan. Anders miste er gewoon iets leek het wel! De stempellak is van Laushine (niet meer verkrijgbaar) en de roze lak is Nr 4 van de I am Bright collectie.

De roze lak behoort tot Kaleidoscope's I am Bright collectie en is verkrijgbaar via de webshop of bij Hypnotic Polish! Appeal4 verkoopt ook deze lakken in de webshop en ook via Edy Polish en Nail The Mail.


Time for a girly nail art with this cute neon pink by Kaleidoscope. Think pink fits well with black and so I decided to stamp on two nails with black. Added a big glitter in the empty circle of the stamp for an extra touch ;-) Everlasting Ebernee I put on my pinky nail, and added two black studs in the design as well. Sponged a little glitter on my indexfinger.
Let me know if you like it or not :-D0 reacties:

Een reactie posten

****Comments with URL's will be removed! ****