Appeal4 - Stamping Nail Art


Burgundy Frills weet je vast nog, die prachtige lak van Appeal4! Heerlijke herfst kleur. Wilde dolgraag mijn nieuwe stempellakjes uitproberen en dus koos ik voor de lak op de foto. Het werd een wat donker geheel helaas. De topcoat maakte het zeker mooier en het patroon duidelijker, maar ben blij met de zilveren stempel op mijn ringvinger. Lakje vergeten op de foto te zetten... dom dom!

Ik heb een plate van MoYou gebruikt:


De afbeelding rechtsboven en voor de accentnagel het patroon rechtsonder.


Beautyill heeft nieuwe flesjes Liquid Latex en ik moet zeggen dat het mij prima bevalt! De kwast is breder, en het de uitstraling luxer. Kan ook echt niet meer zonder dit handigheidje.
En het stempellakje? Dat kocht ik op EBay. Het zijn vrij kleine flesjes en heb een aantal gekocht aan kleuren die ik nog niet heb. Uiteraard is stempelen met gewone lak ook mogelijk (dat is een kwestie van uitproberen) maar aparte stempellakjes vind ik wel fijn om te hebben! De lakjes zijn vrij dik en zeer goed gepigmenteerd. En ze hebben een geurtje, ietwat zoetig. Dus kan je Temix zeker aanraden!Blij met mijn ietwat donkere nail art. Ik hou er van! En ook van die patronen op de MoYou plate. Blij dat ik die heb gekocht.

Beautyill Liquid Latex koop je hier voor €8,99 (flesje 10 ml!), Appeal4 vind je in verschillende shops; hun eigen webshop, Edgy Polish en Nail The Mail. Temix stempellak kocht ik op EBay, bij deze verkoper.


I really wanted to try my new little stamping polishes from EBay, a brand I haven't heard of before. Choose  a bit of a dark color, which made it all  bit dark unfortunately.
The stamping polish has a somewhat sweet smell to it and they're very well pigmented! Works like a charm. Stamped on Burgundy Frills by Appeal4.
Happy I choose a silver polish for my accentnail. But like the result! What do you think?0 reacties:

Een reactie posten

****Comments with URL's will be removed! ****