Review PolishAholic Fruit Fimo en Feather Decals - Nail Art


De webshop PolishAholic stuurde me wat nail art dingetjes ter review. De veertjes wist ik me wel raad mee, maar de fimo was een ander verhaal.

Fimo is ondanks dun afgesneden toch best dik voor op de gewone, smalle nagels die ik heb. Vind het persoonlijk meer iets wat je verwerkt in kunst nagels dan op de gewone nagel. Heb lang moeten nadenken over wat ik hier nu mee moest. Ik kwam er niet uit.. En dan ook niet echt blij met de uitkomst. Hoe grappig ik ze zelf ook vind! Die appeltjes maakten me echt aan het lachen, hoe cute!Ondanks ik niet zo goed wist dat ik met de fimo moest (noem het een thema handicap) vind ik ze wel erg schattig. Fel en vrolijk van kleur! De fimo vind je onder het kopje Nail Art.

Dan, de Feather Decals. Ik zie ze vaker voorbij komen en vind ze leuk! Je hebt ze in verschillende kleuren ook. Met Avenue Maintain van Essie, Apline Snow kwam ik een heel eind.

Het veertje dat je wilt gebruiken knip je uit, verwijder de plastic beschermlaag en dip je stukje karton ongeveer 10 a 20 seconden in water. Meestal schuif ik ze daarna een stukje van het papier en pak ze op met een pincet. De nagel maak je nat en je plaats je decal waar je 'm wilt hebben.
Wat zijn ze leuk! Vind het leuk dat er zwarte veertjes en gekleurde bij zitten. De veertjes en andere decals vind je hier in de shop.

PolishAholic verkoopt ook (grote) Orly lakken voor een leuk prijsje, naast een aantal China Glaze lakken en de leuke Yes Love :-) 


Webshop PolishAholic sent me a few things to review. Had a really hard time with the fimo though... I just can't think of themes for a nail art! Guess it's not my thing. Fimo is also quite big on my narrow nails... So after thinking about it for such a long time I just decided to use some pastel colors, banana yellow and just place them on the nail.
The feather decals were definately my thing. Love decals! Love the fact that it had the black ones and color ones. So hope you like my creations, let me know what you think!


0 reacties:

Een reactie posten

****Comments with URL's will be removed! ****