Lacquester - The Purpletraitor en Lime Lizard Larry


Ik heb de twee holo's maar bij elkaar gezocht voor dit artikel. Kunnen we ons 2x vergapen aan deze beauties! Links is The Purpletraitor en rechts Lime Lizard Larry. Beide bevatten een holografische shimmer. Wie houdt daar nou niet van!

De dekking van beide is nagenoeg hetzelfde al heb ik het idee dat de paarse ietsje beter dekt. Als je niet te dun lakt zijn 2 laagjes voldoende.

The PurpletraitorBovenstaande foto in de zon genomen. En expres die uitgekozen die een beetje off focus is; zo krijg je een idee van de prachtige holo!De laatste is ook in de zon genomen. Wat is ie gaaf! Al die kleurtjes.. maakt 'm op de camera wel net wat blauwer dan in het echt. Hij is echt paars en doet zijn naam eer aan :-)

Lime Lizard Larry
De laatste is ook in het zonnetje genomen, weliswaar door een raam heen. Hij verdween wat sneller dan ik in de gaten had dus kon nog net een zonnige foto maken! Is ie niet prachtig? Echt een lime keurige Larry :-D Een unieke lak in mijn stash.

Heb je de andere lakken die ik hier heb laten zien gemist? Klik dan even hier en hier :-)
Deze twee behoren tot de zomer collectie van Lacquester. Wil je ook jouw holo's scoren? Ga dan gauw naar www.lacquester.com!


Remember the four other Lacquester polishes I show you of this summer collection? If not, click here and here :-)
I choose the two holo's for today; a deep purple shade and a bright lime shade. Both have great coverage although the lime one needs to be painted in a somewhat thicker coat. Love the sublte holo effect, especially in the sun they're so very pretty. Formula is the same as the other, bit gel like substance, easy to manipulate. Lime Lizard Larry is really a one of a kind in my growing stash, very unique! Go to www.lacquester.com for your pretties!!
0 reacties:

Een reactie posten

****Comments with URL's will be removed! ****