Born Pretty - Stamping Plate Organizer


Hier moest ik even over nadenken, deze aanschaf. Of zelf wat verzinnen, waarschijnlijk goedkoper, of dan toch deze mapjes aanschaffen.
In een doosje bewaarde ik mijn plates. En het zinde me niks niet! Kon niet goed zien wat ik nu precies had tenzij ik alles doorspitte. Niks voor mij...

Toen kwam de Born Pretty organizer tegen. En gelijk dan maar twee besteld! Had ze vrij snel binnen. Zelfs toen heb ik de plates eerst nog in het doosje gehouden, omdat ik niet wilde dat ik de verpakking om de plate heen niet meer kon gebruiken. Die zijn nu net zo mooi! En die van Born Pretty nu ook.Maar toen ik er eenmaal mee bezig ging kwam ik erachter dat de verpakking best bij de organizer in kon! Althans... die van MoYou. De Born Pretty verpakking is te groot. Bummer!

Het is even een pakwerk, zo'n dik ding, maar hij kan dicht en alles past perfect. Je hoort mij niet klagen! En blij dat ik er twee heb gekocht, ook daar wat kleinere plates in gedaan.De kleine plates heb ik per stuk in een hoesje gedaan. Zo kunnen ze elkaar niet beschadigen; die plates zijn vaak scherp aan de zijkant! Ook daar zouden ze zo'n kunstof laag onder moeten doen.

Als ik deze vol heb koop ik er zeker weer een paar er bij. Want hoewel ik genoeg patronen heb om te stempelen voor het komende half jaar, heb ik natuuuuuurlijk noot genoeg plates :-P Net als nagellak!


Imke van Iontrend kwam ook met het geweldige idee om ze in een fotohoesje te doen. Dat kan dus ook! Zo zijn er vast meerdere manieren om ze netjes te bewaren.

Ik heb voor deze twee organizers $12,98 betaald - omgerekend €11,95 - op Ebay. Uiteraard zul je deze ook kunnen kopen via de Born Pretty Store!


Saving all my plates in one little box kind of created some irritation in the end. You just don't know what you have, because you can't see them all properly. Decided to buy two of these organizers from Ebay (brand is Born Pretty, so sure you can buy them there as well). Glad I choose two :-) Wanted to keep the carton "wrap" of the plates since they are so lovely! MoYou fitted in with the plates, the BPS wraps didn't unfortunately. Just like with nailpolish; you never own enough stamping plates. Turning into an addiction almost (almost is the denial part..!) How do you organize your stamping plates?


0 reacties:

Een reactie posten

****Comments with URL's will be removed! ****