All El Corazons - Nail Art


Na het ontvangen van mijn El Corazon pakketje was ik even in de nail polish heaven. Heb een aantal lakjes van dit merk bij elkaar gezet op m'n bureau.
En een nail art was geboren :-) Het enige wat ik nog meer nodig had was een mooie stamping plate, een stempel en schraper. Oh en voordat ik het vergeet; een sponsje voor de gradiënt.


Wilde eens iets anders met die gradiënt doen; schuin. Bij de nagelriemen de creamy wit, dan de paarse en dan de roze. De roze was wat lastiger te blenden dus dat is echt een kwestie van geduld. Laagje voor laagje werken.


Nadat de gradiënt klaar was heb ik m'n organizer met plates erbij gepakt en 1 plate uit gekozen. Weer liquid latex om de nagels heen en GO!

(kon moeilijk kiezen tussen de foto's dus alvast mijn excuses!)

Echt zo blij met resultaat! Ik had op mijn pink als eerste gestempeld en dacht mwah... Maar toch doorgegaan. Vroeg me later af waar de mwah vandaan kwam; vond het meer een wow!

De Prisma lakken van El Corazon stempelen ook erg goed. En de dekking van de Creams mogen er ook zijn; denk dat die ook goed zullen stempelen. Ga het vast eens proberen! Ik zou eerst alle swatches eerst laten zien van de lakken maar ik kon gewoon niet wachten deze online te zetten. Dus die komen nog! Alleen de off white en de roze zijn al verschenen hier.

Ik heb deze lakken gekregen ter review. Wil jij ook Creams of Prisma's van El Corazon aanschaffen? Ga dan naar de vernieuwde site van El Corazon (engels) of bestel ze op Hypnotic Polish. Ook NailPaintLove heeft nu verschillende El Corazon collecties.


I am so very hapy with how this nail art turned out! So happy that I'm showing this nail art before showing the swatches of all :-P Made a gradiënt to the left side of the nail instead of horizontal. The pink polish was a bit hard to blend so that took some time. Stamped on my pinky first and wasn't too sure if I liked it. But after doing the second I went from meh to wow! Stamping with holo polish gives such a great effect. The Prisma collection (all holo) stamp great. So do you like my nail art?
0 reacties:

Een reactie posten

****Comments with URL's will be removed! ****