Pinkin' Holo - Nail Art


Ja dat zijn best verschillende kleurtjes zo. Maar uiteindelijk leuk verwerkt in een nail art!
Op de siliconenen bak mat heb ik een aantal decals gemaakt. Het maken is bijna leuker dan ze daadwerkelijk op je nagels doen :-P Maar nu wilde ik er eentje gebruiken. Een heel leuk patroon en geen idee hoe in te kleuren. Tót ik een video van Sveta Sanders zag op Instagram! Die kleurde ditzelfde patroon in en dat heb ik gewoon gepikt. With thanks to Sveta!

De stamping decal zit dus op m'n middelvinger. Had er twee en de eerste ging op mn ringvinger. Hij zat net goed en wel, stoot ik niet keihard mijn nagel aan mijn bureau? Baalde zo! Maar klaar, remover er over en dat 'ik krijg spontaan zin in snoepjes'-lakje van Essence (Free Hugs) er op.
De kleurtjes worden steeds vrolijker de lente zijn intrede doet! Hoewel ik absoluut van de donkere kleuren houd is dit ook wel weer heel leuk.

De zilver paarse holografische lak van El Corazon is van de Prisma collectie. Wil je de swatches zien? Klik hier. De lak is verkrijgbaar bij Hypnotic Polish en de webshop van El Corazon zelf. Het roze lakje is Free Hugs van Essence, geen idee of die nog verkrijgbaar is! De grijze lak heet Go Into The Light en is van OPI. Voor de decal heb ik een stempellak van Laushine gebruikt, die verkrijgbaar was bij Get Your Nails Done.nl. De plate is van de Born Pretty Store.


Light and bright colours are shown everywhere with spring coming, love it! With my silicone baking mat I made a stamping decal! Shown on my middlefinger. Used OPI Go Into The Light (grey) and Free Hugs from Essence for it. The silver/ purple (blurple?) holographic polish is from El Corazon's prisma collection and it's amazing! Want to see swatches? Click here. Do you like my nail art?0 reacties:

Een reactie posten

****Comments with URL's will be removed! ****