Catrice Luxury Feathers - Nail Art


Na een dag Catrice Little Dose of Rose, was ik benieuwd hoe het stond met de matheid van de lak. Dit viel me mee.
Er zijn van die matte lakken die de dag daarop alweer "slijten" en dus glanzen. Ik zag wel iets meer glans, voornamelijk bij de tips. Maar niet echt heel goed zichtbaar gelukkig.

Wilde een nail art maken en heb ik hier lang over na moeten denken. Weinig tot geen inspiratie en dat terwijl ik zulke leuke nail art spulletjes in huis heb. Gek he.  Uiteindelijk koos ik twee plates uit die beide iets met veertjes patronen bevatten. Beide Born Pretty plates, BP-L017 en BP-L018.

Wat mij gelijk op viel bij de BP plates is dat ze minder diep zijn 'gegraveerd'. Daarvoor hoefde ik ze niet eens te proberen. Kreeg het patroon de eerste keer dan ook niet goed op de stempel. Maar dat was gelukkig te verhelpen met voor mij een heel kleine aanpassing; minder hard het er af halen met m'n scraper! (ps: Ik ben gewoon verwend door m'n MoYou plates!!)En hier het resultaat! Was niet helemaal tevreden, vind het een kleine beetje slordig geworden maar al met al wel leuk :-)
Voor die paarse veer vind ik zo mooi en sierlijk! De stempellak is paars en de ondergrond ook, vind het een gave combi. En toch kon ik het toch ook niet laten om er een topcoat er over heen te doen.


Tja, lastig kiezen. Welke vind jij het mooist? Ik denk toch de matte variant.


Little Dose of Rose by Catrice was the perfect canvas for a nail art. Thought long and hard; although I have so many nice stamping plates, brushes and studs and so on, I couldn't get inspiration. Thankfully I came up with a feather nail art. Love the purple one on the ringvinger, so delicate! The BPS plates were a bit harder to work with, looks like they're nog ingraved as thoroughly as for example MoYou. Added topcoat as well, which one do you like most? Matte or topcoat?
0 reacties:

Een reactie posten

****Comments with URL's will be removed! ****