Picture Polish - Nail Art


Zaterdag. Alweer een week voorbij. Soms vliegt de tijd voor mijn gevoel. Maar blij dat het weekend is!
Tijd voor een nail art vind je niet? Het is alweer even geleden dat ik je Moscow liet zien van Picture Polish. Wat een prachtige lak, ook erg blij mee! Paris kocht ik ook toen en dat is ook een ware beauty. Alleen zo ontzettend lastig te fotograferen. Heb eens op Google gekeken naar swatches en ik de meeste foto's die ik zie komen niet overeen met de werkelijke kleur. Swatches volgen nog van deze beauty, ik wil proberen om 'm zo mogelijk vast te leggen.

Moscow in de zon <3


Hij is prachtig he? Ik heb een nail art gemaakt met deze twee lakken samen. Zat nog te twijfelen aan de kleur van de stempellak, of ik die wit of zwart zou doen maar zwart it is. Stempelen is net als gradiënts maken gewoon té leuk om te doen.

Heerlijk plaatje! En maar oppassen dat je vingers niet aan elkaar gaan kleven :-P


Ik koos deze Born Pretty Plate:


En ik koos mijn zwarte stempellak van Laushine (van GetYourNailsDone.nl). Here we go!
Het is zo'n simpel patroon en vond het erg mooi over een gradiënt van twee lakken die al zoveel glitter bevatten. Zijn ze beide goed zichtbaar, niks overheerst.

Happy me, vind 'm goed gelukt! Mocht je eens een goed budget hebben kan ik je de lakken van Picture Polish zeker aanraden. Een waar verwennerijtje! Ik kocht deze bij PrettyPolish.nl en ze kosten zo tussen de €10,00 en €13,50.

Heel fijn weekend!
0 reacties:

Een reactie posten

****Comments with URL's will be removed! ****