Pasen - Nail Art


De paasdagen zijn weer voorbij. Het zegt mij niet zoveel, maar het samenzijn met familie vind ik dan wel weer een plus van zulke dagen.
De zin om eitjes of iets degelijks te schilderen op mijn nagels ontbrak. Maar stempelen heb ik altijd zin in haha. Dus dat heb ik gedaan!

Ik ben begonnen met een gradiënt van de twee Hema lakjes die je op de foto ziet. Met name de donkere valt op met die prachtige, lelijke sticker er op. Heb niet zomaar een gradient gemaakt met twee kleuren, maar eentje die om en om gaat. Een streep donker blauw, een streep lichtblauw, streep donkerblauw etc. Maakte 'm net ietsje anders dan de normale.

Toen wilde ik een patroon uit zoeken. Gezien ik net twee Infinity plates had binnen gekregen (kon de verleiding niet weerstaan... zag twee zulke prachtige plates waarvan 1 met kattenkoppen!) en die wilde ik gebruiken. Wat zijn ze ongelofelijk mooi zeg!


Bovenste rij, tweede patroon heb ik gekozen. (zie je dit kattenkoppen?! wow!) Erg benieuwd, ga daar gauw wat mee doen. Witte stempellak van Kaleidoscope en stempelen maar.

Ben zoveel aan het swatchen de laatste tijd dat ik nail arten wat uit het oog verloor. But I'm back! Het geeft me zoveel rust, voldoening en plezier tegelijk. De mani draag ik nog, maar vandaag gaat ie er weer af. Tijd om weer aan het werk te gaan!

De Infinity plate kocht ik bij Dashica Beautyshop voor maar €4,99!  De Hema lakjes waren €1,00 en de lichte geloof ik €2,50 of €2,75. De stempellak van Kaleidoscope is te koop bij Hypnotic Polish.
0 reacties:

Een reactie posten

****Comments with URL's will be removed! ****