China Glaze The Giver - Five Rules en Community


De twee zijn misschien qua kleur ietsje minder leuk voor het voorjaar of zomer. Maar laten we eerlijk zijn, de winter duurt in Nederland lang genoeg...
En wat voor weer het ook is, een grijstint loop ik altijd warm voor. Vind het een prachtige basis voor een nail art maar vind het gewoon zo zonder iets er op ook erg leuk en casual. Deze twee behoren tot The Giver collectie. Vind het logo op de dop mooi, het maakt gelijk duidelijk welke collectie het is.

Five Rules wordt omschreven als een pale clay coloured cream. En daar kan ik mij zeker in vinden; het is inderdaad een echte klei kleur. Deed me ook wel wat aan beton denken en de OPI mysterie lak Get Into the Light.

Five RulesDe formule vind ik fijn, de dekking is met twee laagjes helemaal top en de glans is ook erg mooi. Kortom, een heel fijn lakje!

Community is een bruintint en eerlijk is eerlijk, daar moet je écht van houden. In eerste instantie dacht ik mwah, niet echt mijn ding. Maar eenmaal op mijn nagels vond ik het eigenlijk best leuk! Door het swatchen doe ik ook eens kleurtjes op mijn nagels die ik niet zo gauw zou kopen. En dat is eigenlijk wel heel leuk :-)

CommunityHij heeft echt zo'n heerlijke chocolade kleur! (en ik hou zo van chocola...) Ik rook het nog net niet. Lekker creamy en glanzend lakje. Dekt ook met twee laagjes, prima formule!

China Glaze The Giver is verkrijgbaar bij Nail Paint Love webshop voor de prijs van €5,75.


These two are from The Giver collection. Both not really spring colours, although the grey one, Five Rules, (which is described as "clay coloured") I feel is timeless and might be a great base for nail art. Both cover really well; two layers. Especially Five Rules has a lovely shine. Easy formulas! And the brwon one reminds me so much of chocolate I could almost smell it ;-)
0 reacties:

Een reactie posten

****Comments with URL's will be removed! ****