Yes Love - Pastel Paars en Wit


Heb weer twee Yes Love lakken te laten zien. Waarvan eentje echt mijn favoriet is.
En dat is de witte! Daar viel gelijk mijn oog op. Heb 'm niet als eerste geswatched maar op de dag dat we de verjaardag van mijn moeder gingen vieren. Wou 'm graag dragen die dag! Helaas was de duim beschadigd voor het aantrekken van m'n compressiekousen en schoenen :-( Ik had een peel off eronder om boenen te voorkomen maar nadeel is dat ie dan ook eerder beschadigd.

Ik begin wel met de paarse. De lakken hebben geen namen, wel nummers. Dit is de G18-5. Pastel paars, fijn lentekleurtje vind je niet? Er zitten rode en blauwe stukjes en glittertjes in. Maakt ook het leuke concrete effect!

Pastel Paars
Ik vind 'm leuk! Deze is eigenlijk net zo grof van structuur als de blauwe die ik laatst liet zien. Hij dekt met drie laagjes, wat ook het mooist is om de concrete look te bereiken.

Op naar de witte! Mijn favoriet. Door de blauw, groen en rode stukjes (en glitter) lijkt ie meer een creme kleur. En dat is precies wat ik nu zo mooi vind! Niet helder wit, maar iets meer richting creme wit. Hij heeft qua structuur iets meer van de Pastel Geel, ook zeker concrete maar een tikke minder grof.

(Pastel) Wit
Kan er geen genoeg van krijgen. Oke, drie laagjes vind ik wel veel, maar het voordeel is dat het erg snel droogt. Dus een tweede laag is zo aangebracht en een derde ook. Je zult zien dat de derde laag ook echt dat mooie concrete effect geeft. Wie weet is twee ook genoeg voor jou, hangt er vanaf hoe je lakt en wat je zelf vind natuurlijk.

Weer een voordeel: ze zijn maar €2,00 bij Get Your Nails Done.nl webshop!

PS: ik geef een Luxe Lace lakje van Sally Hansen weg op mijn Facebook pagina!0 reacties:

Een reactie posten

****Comments with URL's will be removed! ****