Sparkly Vernis - Snowflakie en With All Due Respect


De volgende twee mag ik je laten zien; With All Due Respect en Snowflakie van Sparkly Vernis.
Mocht je het hebben gemist... recap: Deze collectie mocht ik swatchen van een nieuwe webshop genaamd Nail Paint Love. Je moet echt even een kijkje nemen als je een indie fan bent; ze verkoopt vier merken en er komen steeds meer bij! (zag gister op de webshop's Instagram dat ze ook Virtuous Polish gaat verkopen binnenkort)

Ik kan je zeggen dat dit echt een bijzondere collectie is met veel holografische lakken. Wie houdt daar niet van? Ze zijn werkelijk prachtig! Wil je meer swatches zien, klik hier.

Begin nu met With All Due Respect, een grasgroene lak die duochrome glassflecks bevat. De flecks lijken grotendeels blauw maar in bepaald licht ook paars. Wederom erg lastig om op foto's te krijgen. (heb inmiddels een nieuwe camera dus ik hoop dat dit makkelijker wordt in de toekomst!)
Deze lak heeft voor een echte volledige dekking wel 3 dunne laagjes nodig. En zoals ik bij de swatches van gister ook schreef; basecoat is echt een must!

Snowflakie springt er echt uit voor mij in deze collectie. Hij heeft naast een ongelofelijk mooi holografisch effect namelijk ook flakies! Ik meen mij te herinneren dat Catrice ook eens een poging heeft gedaan tot dit effect maar de flakes waren gewoonweg niet terug te zien op de nagel.
Dit is bij Snowflakie wel anders! Je moet me maar op m'n woord geloven dat de foto's de lak geen recht toedoen. Hij is betoverend!
Hij lijkt bobbeliger op de foto dat ie in werkelijkheid is! Dit zijn de flakies. Oh ik was zo onder de indruk van deze lak! Zelfde gevoel een beetje als ik had met de Prismatic collectie van China Glaze; het effect op je nagels is gewoon prachtig. Hij heeft twee dunne laagjes nodig en de droogtijd is erg snel.

Neem een kijkje op www.nailpaintlove.nl voor deze beauties! Je zult daar ook China Glaze vinden (waaronder de nieuwe collectie Road Trip!), Misa, Color Club en vele andere indie merken.
Sparkly Vernis kost tussen de €13,95 en de €14,95.
0 reacties:

Een reactie posten

****Comments with URL's will be removed! ****