Sparkly Vernis - Right Up My Alley en Cotton Candy Sugar


Vandaag zijn Right Up My Alley en Cotton Candy Sugar aan de beurt van de Sparkly Vernis collectie. Vooral Right Up My Alley is een heel apart lakje!
NailPaintLove.nl stuurde mij de stuurde Sparkly Vernis collectie om te swatchen. Ik mag ze hier ook laten zien, yay! Klik hier en hier voor de andere swatches van SV die tot nu toe online zijn gekomen.

Toen ik 'm voor het eerst in mijn handen had dacht ik 'holo rood'. Maar even later dacht ik toch meer roze er in te zien. Maar toen ik ging swatchen zag ik weer rood. Mind tricks!! Zal ik dan maar zeggen dat ie op het randje zit van rood en raspberry roze? De holografische glitter maakt het echt een ware beauty!
Ik kan niet zien hoe jouw scherm de kleuren weergeeft. Maar ik hoop dat je ziet wat ik zie! Rood én frambozen roze! Het holo effect is werkelijk prachtig. En met twee dunne laagjes compleet dekkend. Ik ben van dit Sparkly Vernis lakje gaan houden. Heb 'm een dag gedragen toen ik op een dag stopte met swatchen voor die dag. Bleef er naar kijken! Ik denk dat dit lakje uiteindelijk in mijn stash zal belanden!

Cotton Candy Sugar was het eerste lakje wat ik ging swatchen. Een lekker zacht roze kleur met een prachtig holo effect. Vind de naam erg toepasselijk! Alle holo's van deze collectie hebben maar twee laagjes nodig, zo ook deze. En de droogtijd is snel.
Lief kleurtje he? Het fijne is ook aan deze holografische lakken dat ze zo fijn om mee te werken zijn. De kwastjes zijn perfect, de dekking is goed en ze zijn makkelijk aan te brengen.

Sparkly Vernis is verkrijgbaar bij de webshop Nail Paint Love en kosten ongeveer €13,95 / €14,95.

0 reacties:

Een reactie posten

****Comments with URL's will be removed! ****