Sparkly Vernis - Mint Frosting , Insert Grape Pun en Periwinkle Sprinkles


Oh, goodies! Drie dit keer. Last but not least! Twee holografische lakken en eentje met fijne glitter en glassflecks.
Ik begin meteen met Mint Frosting. Mijn liefde voor groen en dan vooral mint groen bestaat al zo lang ik me herinner. Als ik een rijtje nagellak zie en ik zou moeten kiezen dan ga ik toch steeds weer voor een groen tint. Vind het een heerlijke, frisse kleur. Een kleur die mij zeker blij maakt!

Mint Frosting is een mint kleurige, holografische lak die enigzins mat opdroogt. Iets meer dan de rest. Compleet dekkend met twee dunne laagjes en zoals je vast had verwacht is ook de droogtijd van deze lak weer super snel. Let's go!
Echt precies mijn smaak! Bleef naar mn nagels kijken. Omdat ik deze collectie mocht swatchen voor de webshop NailPaintLove, heb ik deze een dag lang gedragen (als laatste swatchen).

Insert Grape Pun is een heel lief en toch ook vrij felle kleur paars. Er zitten prachtige roze en blauwe glassflecks in die 'm net iets anders doet lijken in bepaald licht. Je moet het gewoon zíen!
Zie je de roze en blauwe kleuren erdoor? Maakt deze lak niet zomaar een paars lakje. Ik ken iemand die zou roepen Purple Rules!! Dekkend met twee laagjes, sneldrogend en gebruik van een basecoat is wel een must.

En op naar Periwinkle Sprinkles. Dit is dan echt de laatste *snif* (je wilt gewoon niet dat het ophoudt!) Dit lakje vind ik wel iets hebben van Blurple Icecubes al neigt deze meer naar het blauw. Lavendel kleur zie ik er ook wel wat in terug. Hoe zou jij deze kleur omschrijven? (laat het me weten in de comments!)
Ik zie toch ook wel een hint van paars! Hmmm lastig omschrijven. Maar maakt ook niet uit eigenlijk, want hij is toch gewoon prachtig. Holo effect is top, volledig dekkend met twee laagjes en deze droogt ook snel.Dit was het... de Sparkly Vernis collectie. Maar er komt gauw weer ander moois aan hoor, niet getreurd! Wil je de andere artikelen nog lezen en nog meer foto's bekijken: klik hier, hier, hier en hier. Ben je nu ontzettend hebberig geworden? Ga dan vooral even naar NailPaintLove. Je bent gewaarschuwd; er is heel veel moois te vinden. (zoals? Vele collecties China Glaze, Polished by KPT (ja echt!!), ColorClub en nog veel meer)

Sparkly Vernis kun je hier kopen en kost tussen de €13,95 en €14,95.

0 reacties:

Een reactie posten

****Comments with URL's will be removed! ****