Reversed stamping Giver - Nail Art


Reversed stamping, iets wat ik al zo lang wilde doen! Stempelen vind ik erg leuk en deze variant maakt het nog iets leuker.
Een aantal weken geleden zag ik een nail art van Retronail op Instagram en hoewel ik vaker 'reversed stamping' nail arts had gezien, vond ik deze wel mind blowing. We kletsen wat over de nail art en ze stuurde me een handig filmpje hoe dit aan te pakken. Deze nail art is dus geïnspireerd op haar nail art! Vind die van haar nog net iets mooier, maar vooruit. Voor een eerste keer...! Je lakt je nagels in de kleuren die jij wilt en dan:

* De eerste stap die je maakt is hetzelfde als met gewoon stempelen. Het patroon komt terecht op je stempel. Die laat je drogen. Deze plat heb ik trouwens gebruikt:* Dan pak je de kleuren die je wilt gebruiken voor deze nail art. Op de foto zie je veel verschillende kleuren. Met een dottingtool of kwastje kleur je het patroon in.


* Ook dit laat je weer drogen en dan doe je er een topcoat overheen. Ik raad je een topcoat aan die niet gauw de kleuren mee veegt.

* Als het droog is dan haal je voorzichtig je stempel van het kussen af. Ik heb een pincet gebruikt waarmee ik eerst de randen losmaakte.

* Als je patroon vrij groot is kun je het bijknippen. Je plaatst je gemaakte creatie voorzichtig op je nagel en knipt eventueel nog wat randjes bij. Je drukt het patroon vast op je nagel.

* Met een kwastje en aceton (misschien kun je ook een wattenstaafje gebruiken) haal je de rest weg.

Ik zou zeker een video gaan bekijken op youtube mocht je nog twijfels hebben! Ik ben blij met het resultaat.
Ik heb deze gemaakt op een vrij drukke dag. Had een aantal klusjes te doen die ik tussen door konden, zodat het patroon steeds goed kon drogen. Ik denk dat ik de volgende keer het wel iets anders ga doen; misschien een plastic mapje ipv op de stempel zelf. Zo kun je er meer in 1 keer doen!

Het is heerlijk "prutswerk", en dat vind ik leuk! Het is als 'kleuren voor volwassenen' alleen dan in mini haha! Thank you Carol, for this amazing idea!0 reacties:

Een reactie posten

****Comments with URL's will be removed! ****