El Corazon - Nail Party collection - 423/621 BlackBerry Caipirinha


El Corazon liet mij weten dat ze een nieuwe collectie lanceerden. Was erg nieuwsgierig! Vind El Corazon altijd wel vernieuwend.
Ze gaan duidelijk met de tijd mee en leveren elke keer weer hele mooie dingen. Of het nu om speckled lakken gaat, duochrome, bijzondere shimmer, stempellakken en nu ook weer de "cuticle defender" (dat latex laagje rondom je nagel). Was blij verrast door de "Nail Party" collectie, waarvan ik je al eentje liet zien:


Nu mag ik je BlackBerry Caipirinha laten zien. Wist niet goed wat ik er qua finish van moest verwachten. Maar blij verrast! En ook qua dekking.

Twee dunne laagjes had ik maar nodig. Laat ik eerlijk zijn dat ik geen fan ben van duochrome lakken. Dat is deze in zekere zin ook! Je ziet grijs, paars blauw en groen. (het groene zie je in real life beter!)
Vind het mooi dat ie zo goed dekt. De hele subtiele shimmer is prachtig. Droogtijd is gemiddeld. Dit is zeker weer een topper van El Corazon. Denk dat ik de volgende keer nog een paar uit deze collectie uit kies!0 reacties:

Een reactie posten

****Comments with URL's will be removed! ****