The Lacquester - Boulevard of Broken Dreams (Pornflakes!)


Finally, the Pornflakes! Hoe prachtig zijn ze. Heb al vele foto's gezien en nu moest ik het zelf showen.
Zat in dubio wat voor basis lak ik zou nemen. Zwart? Wit? Grijs? Ik ben voor een donkere kleur grijs gegaan. Ik zie bij iedereen een zwarte ondergrond. Een lakje wat ik zo enorm lang heb en ik totaal was vergeten. Een review van deze lak en swatches zie je later nog voorbijkomen hier.

Geen idee of ik het op grijs wel mooi zou vinden. Maar de lak zat al en ik moest het gewoon proberen. Die pornflakes zijn prachtig zeg! Er zijn een aantal verschillende flakes, ik koos Boulevard of Broken Dreams. Lastig vast te leggen omdat het in het echt zo veel mooier is ;-) Goede zet van Lacquester! Caroline maakt echt prachtige lakken, mocht je haar indie lakken nog niet kennen; ga zeker een kijkje nemen.


Impressive, toch? Je kunt er zoveel mee experimenteren. De flakies sponzen, 1 laag, twee laagjes, misschien wel 3. Over een lichte ondergrond of donkere. Glanzend of mat?


Met twee laagjes flakes!


Beetje jammer van de kattenhaar op het flesjes whaha! :-)En nog eentje met een matte topcoat van Barry M. Ook erg mooi. Bij 1 laagje vind ik het wel mooi om de grijze lak er nog doorheen te zien. De kleuren passen zo goed bij elkaar!

Sorry voor de shitload aan foto's! Maar deze verdienen het. Nu ik dit artikel type kijk ik naar mijn nagels en overheerst het groene. Of de foto zie je veel meer blauw, paars en roze. Veelzijdig, die pornflakes! Bedankt Caroline :-)0 reacties:

Een reactie posten

****Comments with URL's will be removed! ****