Douglas - Maya


De artikelen komen wat later online de laatste tijd. Mijn gezondheid laat het wat afweten waardoor pijn(en) en misselijkheid mijn dag bepalen. Doel is wel elke dag wat online zetten en daar doe ik mij best voor :-)
Kijk dit oud rozige lakje van Douglas! Eerste kerstdag kreeg ik van mijn zus naast een ontzettend ontroerend en lief gedicht, nagellak van Douglas en ArtDeco.
Vandaag laat ik je 'Maya' zien. Een kleur roze waar ik zo van hou! Oud roze. Heerlijk.
Ik zie weinig lakken van Douglas voorbij komen online en ik had zelf echt geen idee van de kwaliteit. Was benieuwd vooral naar de dekking. En ik kan je zeggen dat ik zeer tevreden ben!


Zoals je op de foto ziet haal je de grote Douglas dop eraf en dan hou je een ronde, kleinere dop over. Hij lakt heel makkelijk door het fijne en niet al te brede kwastje. De lak vloeit gemakkelijk over je nagels en bij de eerste laag zag ik al dat de dekking prima is; twee laagjes, no more, yay!
Is het niet een heerlijkheid? Kan hier niet genoeg van krijgen. En heb niks te klagen over Douglas nagellak. Heb er nog eentje, een paars/bruine en nu ook heel nieuwsgierig naar die lak! Het zal vast niet bij deze twee blijven.

Wat vind jij van Maya?
0 reacties:

Een reactie posten

****Comments with URL's will be removed! ****