Douglas Maria - Nail Art


Die So Me metallic lak van de Action bleef mij maar aantrekken. Niet zozeer om mijn nagels mee te lakken maar te gebruiken voor stempelen!
Zou het wel bij de Douglas lak passen? Had mijn twijfels maar wilde het toch proberen.
Onlangs kreeg ik van Hypnotic Polish bij een bestelling twee Lesly plates. Waar ik uiteraard van had gehoord! Prachtige designs en passen echt net op mijn nagels (als ik ze op volle lengte heb dan niet).Het is plate LS 115, staat onder aan de plate. De plate heeft vier patronen. Vind ze allemaal leuk en kon moeilijk kiezen. Maar ik had wel het idee bij deze lak dat de oppervlaktes die moeten dekken niet heel groot moesten zijn. Dus ik koos voor het patroon rechts onder.
Die metallic lak van de Action stempelt perfect voor zulke patronen. Erg leuk! Het paarse van de Douglas lak komt wel wat minder naar voren maar ondanks dat, vind ik 'm mooi. Dit is eindelijk weer een recente nail art. Mijn nagels waren in erg slechte conditie, maar krabbelen langzaam weer op. Ook dankzij Trind, daar komt nog een review van. Alleen bij de ringvinger zie je links een kleine buiging van de nagel waar ie was afgebroken. Heel eerlijk, het zint me niet, maar ik mijn foto's/ artikelen raakte op én ik was toch ook wel weer nodig aan nail arten toe hoor.

Lelsy plates zijn verkrijgbaar bij Hypnotic Polish, ga zeker even kijken als je stempelen leuk vind, er zitten prachtige plates bij!

0 reacties:

Een reactie posten

****Comments with URL's will be removed! ****