Skin Food - Coffee Almond Nail scrub


Droge nagelriemen, droge nagels. Misschien ken je het wel. Ik wilde graag iets van een scrub hebben.
Iets wat zou helpen wat velletjes kwijt te raken voor weer een zacht en glad oppervlakte. Ik ging op zoek op EBay. En kwam deze scrub tegen. Heel aantrekkelijk vond ik het niet klinken, de koffie. Lust geen koffie! Maar ach, hoefde het niet te eten wel? Dus hij ging in m'n winkelmandje.Onderaan het potje zat een stickertje. Klinkt verder (naast de koffie) wel fijn toch? Koffie en amandel olie, suikerkorrels en abrikozen steen. Over je nagels wrijven voor een glad oppervlakte en afspoelen met water. 

De geur komt je gelijk tegemoet bij het opendraaien van de dop. Best sterk! Het is een stevige, plakkerige substantie. Leek me wat moeilijk uitsmeren zo.


Het uitsmeren is ook niet heel makkelijk omdat het zo dik is. Maar eenmaal op je nagels begrijp ik wel waarom. Je wilt niet overal de scrub hebben, maar voornamelijk op je nagels. Ik heb met ronddraaiende bewegingen mijn nagels gescrubd. Let wel dat je nagelriemen gevoelig zijn en de scrub vrij grof! De nagelriemen heb ik heel zacht gescrubd. 


Het laten zitten is inderdaad geen optie, veel te plakkerig! Dus handjes wassen. Je wast het er zo af. De koffie geur blijft wel hangen, die rook ik een half uur erna nog. Heb de scrub nu een aantal keren geprobeerd en ik vind het een fijn product. Hij had van mij iets minder grof gemogen qua substantie, lijkt me fijner voelen en veiliger voor je nagelriemen. Maar het resultaat mag er zijn. Gladde nagels en geen velletjes.

Ik kocht deze scrub op EBay voor rond de €5,50 inclusief verzendkosten.

Wat vind jij van deze scub?
0 reacties:

Een reactie posten

****Comments with URL's will be removed! ****