SHOPLOG - Birthday money well spent


Als je mijn blog al langere tijd lees weet je dat ik nooit een shoplog heb laten zien. Wat ik ook kocht!
En het wordt ook geen trend hier hoor, tenzij er veel mensen positief op reageren :-) Het leek me nu leuk om te doen. Heb verjaardagsgeld bij elkaar gelegd en zelf ook een bijdrage gedaan voor deze enorme bestelling bij Hypnotic Polish.

Zijn aardig wat foto's dus ga er lekker voor zitten zou ik zeggen haha!

Zijn het geen beauties?! Ze hebben allemaal een shimmer en/of flakies waaronder ook een paar holografische lakken. Zachte kleurtjes met een paar donkere er tussen. GlamPolish zwijmelde ik al langer bij weg op Instagram. Maar het prijskaartje maakt het niet te doen. Nu gelukkig even wel.

Ook zag ik een cadeau box van GlamPolish. Met twee lakken, een lipbalm en cuticlebalm. Ook zat er een zakje in met een aantal gouden en zilveren studs. Hoe leuk!

En ik zag nog een paars envelopje liggen bovenop. Stiekem wist ik al wat het was omdat ik contact had gehad met Maria over mijn bestelling. Twee Lesly plates! Erg lief van haar om die er bij te doen. Ze zijn mooi en groot genoeg voor mijn nagels!


Uiteraard krijg je alles te zien hier op NailTalk. Alle lakjes en ook nail arts met stempels! Dit alles heb ik gekocht (en gekregen!) op HypnoticPolish.com en er is sale dus ga kijken!

Welk lakje trekt jou het meeste en wil jij het eerst zien hier?


Ben jij al op de hoogte van de lopende winacties?

#3 Ga naar mijn instagram en doe mee! 3 winnaars, elk 5 ElCorazon lakken:

OPEN INTERNATIONALLY!
0 reacties:

Een reactie posten

****Comments with URL's will be removed! ****