O.P.I. - Stir-fried Eggplant


Bij de BigBazar vond ik Stir-fried Eggplant. Een donkere lak waarvan ik niet echt wist hoe hij op mijn nagels eruit zou zien.
Hij leek wel paars, maar ook bruinig. En die shimmer leek wel goud en paars. Pas toen ik de eerste laag op mijn nagels deed kreeg ik een beetje een idee. (sorry voor de droge nagelriemen!)


Ah, hij is dus zeker paars! Maar in het flesje vele malen donkerder. Een tweede laag was nodig en dat voor een perfecte dekking. Beetje schoonmaken en foto's maken!

Wat heeft deze lak mij verrast zeg! Het is echt een prachtig lakje. Die shimmer die er in zit is zo ontzettend mooi.
Gelijk verliefd. Zo'n mooie lak met shimmer die ook best goed zichtbaar is. Al leek dat in het flesje niet gelijk het geval. In de logeerkamer waar mijn bureautje staat waar ik aan werk kwam het zonnetje even voorbij.
Moest even wat uitvergrote foto's plaatsen! Ik heb getwijfeld in de BigBazar. Wel meenemen of niet. Wat ben ik blij dat ik dat wel heb gedaan zeg. Hij droogt vrij snel en dekt helemaal met twee laagjes! Perfecte winterse lak met net dat beetje extra. Wat ik ervoor heb betaald? Volgens mij was het een 3 voor 12euro actie. Score!

Wat vind jij van Stir-fried Eggplant?0 reacties:

Een reactie posten

****Comments with URL's will be removed! ****