Kaleidoscope - Temptation - No. 102


Het is even geleden maar hier weer een review van een prachtige roze pastel van Kaleidoscope.
Zoals je misschien wel weet is Kaleidoscope een nagellak-lijn van El Corazon. Aanraders; de kwaliteit is erg goed! Durf ik ze te vergelijken met OPI? Ehm... niet schrikken... JA. Misschien is de houdbaarheid ietsje pietsje korter, maar verder niks te klagen.

Dit is een roze pastel lakje van de Temptation collectie. Hou van pastel tinten en dit keer koos ik eens even roze in plaats van groen of blauw. Goed he?

Ik twijfelde een beetje over de dekking, is toch vaak lastig met dit soort lichte lakjes. Maar hij dekt in twee lagen, mits beetje dik aangebracht. Lak je dun, dan zeker 3 nodig. De glans is ook geweldig. Draag op de foto's geen topcoat!
Lief, schattig en vrouwelijk. Blij! Vooral nu is het zo fijn wat lichtere tinten te zien tussen al het donker (al hou ik daar ook enorm van!).

Dit lakje heb ik nog niet gevonden in de webshop van HypnoticPolish.com (het is een nieuwe collectie dus ze komen vast nog!) Hij is wel verkrijgbaar in de webshop van ElCorazon zelf! Ik zie alleen geen PayPal optie op de site staan. Dus mocht je willen bestellen mail ze dan! Hou rekening met de verzendkosten en levertijd.
0 reacties:

Een reactie posten

****Comments with URL's will be removed! ****