Bye bye 2014!


Het is alweer bijna 2015. Een jaar van verandering en vooruitgang!
Het tweede blogjaar van mij, NailTalk is bijna 3 jaar! Er is een wereld voor mij open gegaan. Wat heb ik veel lieve mensen leren kennen online door mijn blog! En hoewel ik wel eens geen schrijfinspiratie heb en soms erover denk om mijn blog stop te zetten (en liever op Instagram een zinnetje en foto post...) kan ik het ook niet over mijn hart verkrijgen. Het is en blijft een passie en de contacten die ik heb door mijn blog wil ik niet meer missen.
In mijn persoonlijke leven heb ik ook verandering doorstaan. Chronisch ziek zijn is geen pretje en vele bloggers kunnen erover meepraten. Vele chronisch zieken zijn namelijk ook bloggers en dat maakt dat we ook weer steun bij elkaar vinden. 
Ook 2014 heeft wat dat betreft veel verandering gebracht. Een heftig onderzoek, een diagnose en vooral ook leren mijn grenzen aan te geven en te bewaken.

Ook op Instagram heb ik een grote groei doorstaan. Overweldigend! Erg blij met het groeiend aantal volgers en de leuke contacten die ik ook daar heb op gedaan.De samenwerkingen met verschillende websites vond ik ook erg leuk. Hoogtepunten zijn zeker de samenwerking met GetYourNailsDone.nl , El Corazon & Trind! Ik hoop dat ik daar in 2015 ook van mag blijven genieten.Lieve volgers, ik hoop dat jullie weten hoe blij ik met jullie ben. Ik lees elke dag met plezier jullie comments hier! En lees met plezier ook jullie blog, al lukt het niet altijd om dat elke dag te doen.
Bedankt voor alles en ik hoop dat we in 2015 maar lekker door mogen gaan met zijn allen!!


HAPPY NEW YEAR!!0 reacties:

Een reactie posten

****Comments with URL's will be removed! ****