Trind - Time for Treats LE - Prt. 2


De laatste twee, of eigenlijk 3 lakjes van de Time for Treats collectie van Trind. Twee mooie, zachte kleurtjes met uiteraard de glitterlak on top.
"Icing on the Cake", de glitter topcoat is een goede keus geweest van Trind; elk lakje vrolijk je hier mee op! En glitters zijn toch helemaal leuk met de feestdagen? De lak bevat verschillende kleuren glitter zowel als verschillende figuurtjes denkend aan rechthoekig en rond. De blauwe glittertjes vallen mij het meest op.   (Klik hier voor deel 1!)


Je hebt maar 1 laagje van de deze beauty nodig over je basislak heen voor een feestelijk effect.

Nog twee lakjes van deze prachtige collectie heb je van me tegoed. Hier zijn ze, enjoy!


"Eerl Grey" - Wondermooie winter statement met grijsblauw

Ja , dit lakje is een absolute musthave! Mooi, lief en zacht babyblauw kleurtje met een hint van grijs. Prachtige basis voor een nail art ook! Deze creamy lak zonder shimmer dekt perfect met twee laagjes. De nagellak vloeit geleidelijk mooi uit over de nagel en zit als een huis. Prima kwaliteit lak, zeker vergelijkbaar met andere, duurdere merken. Droogtijd is gemiddeld tot snel. En een laagje "Icing on the Cake" er over maakt het een mooie winters geheel vind je niet?


"Mighty Macaron" - Zoet zacht roze


Trind heeft de lak perfect omschreven; zacht zoet roze. En dat is ie zeker! Het lakje is geheel dekkend in twee laagjes, mits je niet te zuinig bent. Droogtijd ben ik ook wederom over te spreken, het gaat vrij snel! En kijk die foto's waar ik "Icing on the Cake" heb aangebracht, is het niet dé perfecte combinatie? Ze complimenteren elkaar.


My overall opinion? Ook deze lakjes zijn erg fijn. Trind heeft naar mijn mening een prachtige mix van kleuren gemaakt voor deze limited edition. Er zit voor ieder wat wils bij! Uitstekende kwaliteit, goede dekking en de droogtijd is ook zeker de moeite waard.

Kijk voor de andere lakjes (Part 1) HIER.
De gelimiteerde Time for Treats collectie in de winkel verkrijgbaar vanaf vorige maand; Oktober 2014. Wacht niet te lang! Advies verkoopprijs is €10,12 per flesje. Ga naar Trind.com voor meer informatie en verkoopadressen.0 reacties:

Een reactie posten

****Comments with URL's will be removed! ****