P2 - Novel Blue


Soms dan word je verwend en krijg je zomaar een lief pakketje van iemand. Is me al een paar keer overkomen. Lief en soms ook ontroerend!
Want mijn real life familie en vrienden zijn bijzonder. Hecht veel waarde aan vriendschap en de band die ik met ieder heb. En daarnaast heb ik online ook vriendinnen, die ook een blog hebben en vaak ook lichamelijke klachten waardoor vaker thuis zitten het geval is. Dat schept een band. En het is me veel waard. Alleen daarom zou ik mijn blog niet op willen geven!

Wendy van MissPinkyNails stuurde me laatst weer een pakketje op, zomaar! Erg lief, dank je wel Wendy! In dat pakketje zat dit lakje. Mijn nieuwsgierigheid was groot, er stond namelijk 'leather matte' op. Wat zou dat inhouden?
Jaaaa ik hou er van! De donker blauwe kleur, de matte finish en het leather effect. Het voelt zeker niet hetzelfde als een sand lak, het voelt gladder. Het doet me wel een klein beetje aan leer denken. Hij dekt in twee laagjes en droogt snel. Een must have als je de P2 lakken kunt kopen! Die zijn namelijk niet in NL verkrijgbaar, wel in Duitsland.

Wat vind jij van Novel Blue?

PS: Ik ben werkelijk overweldigd door de reacties op mijn Halloween nail art. Op Facebook, hier op NailTalk en op Instagram heel veel likes en comments, ongelofelijk!! Ontzettend bedankt allemaal!!

0 reacties:

Een reactie posten

****Comments with URL's will be removed! ****