MAKE JOSEPH KONY FAMOUS

Lieve lezers,  

Ik wil heel graag jullie aandacht vragen voor het volgende. Het is even compleet wat anders dan de 30 day challenge maar dit greep mij zo aan dat ik het met jullie wilde delen. 
Via een blog kwam ik terecht bij een film over Joseph Kony. Joseph Kony is een van de ergste oorlogsmisdadigers ter wereld en nog steeds niet gearresteerd.  De reden hiervoor is dat deze man zo onbekend is, dat ze hem ook wel The Invisible Man noemen. Daardoor willen de westerse landen nauwelijks steunen in het pakken van deze man.


De organisatie Invisible Children Inc wil hier verandering in brengen. Zij willen dat Joseph bekend word, dat mensen over de hele wereld zijn naam kennen om aan de overheden te laten zien dat wij geven om al die kinderen die ontvoerd worden, meisjes als seksslaaf worden gebruikt, verkracht en de jongetjes als kindsoldaten worden gebruikt. Zodat de hele wereld weet dat Joseph Kony een van de ergste oorlogsmisdadigers is ter wereld. Kun je geloven als ik je vertel dat deze man hoger op de lijst staat van oorlogmisdadigers dan Saddam Hussein? Joseph staat op NUMMER 1.
Hij laat de kindsoldaten zijn ouders vermoorden en andere kinderen verminken.


Deze film duurt lang (rond de 29 min), maar is het absoluut waard. Er is een klein beetje hulp gekomen om deze man te pakken te krijgen vanuit de VS en die blijft alleen nog dit jaar. Joseph heeft lucht gekregen van het feit dat ze achter hem aan zitten en heeft zijn tactieken veranderd waardoor het nog moeilijker is hem te pakken te krijgen. Dit jaar, 2012, moet hij gepakt worden. En jij kunt helpen. Kijk dit filmpje en deel het met je vrienden. Zorg dat hij bekendheid krijgt!!


Bedankt voor het kijken, het is de moeite waard.0 reacties:

Een reactie posten

****Comments with URL's will be removed! ****