30 day challenge Day 8

Hallo lezers!

Zoooo... dit was niet geheel de bedoeling, om mijn blog zo een paar te verwaarlozen! Zoals jullie weten ben ik druk aan de klus in mijn huisje. Daarbij toevoegende, dat IK eigenlijk meer op een stoel zit en de rest van familie en vrienden druk bezig zijn... :-( Echt helemaal TOP, de hulp die ik krijg!!!
Gister wel eigenwijs geweest en toch aan de verf gegaan hier en dat heeft mij weer, naast een zeer tevreden gevoel, een nog pijnlijkere rug opgeleverd. Dus vandaag weer zittend toekijken hoe iedereen zich hier uit de naad werkt. Ben echt blij met zulke vrienden en familie, zonder hen zat ik nu nog in een bouwval.

Nu weer even terug naar de challenge! Zal de komende dagen mijn best doe om wat schade in te halen.

Na de challenge vraag van gister is dit weer even andere koek. Lastig!


Day 8 Een foto die boos of verdrietig maakt


Lastig om dat ik zo niet een foto kan bedenken... Er is natuurlijk genoeg gruwelijks in de wereld en ik hoef het internet maar op te gaan en je komt van alles tegen. Ik heb zo niet een foto op mijn laptop staan die me boos of verdrietig maakt eerlijk gezegd. Dus dan toch maar op internet kijken...

Nou, half beroerd, boos EN verdrietig wordt ik er van. Wat een zieke wereld leven wij in denk ik soms.
Zelf ben ik donateur van het WSPA en elke keer weer blij dat ik ze geld geef.
Dit is welke ik heb gekozen.


Er waren nog meer gruwelijke afbeeldingen die ik jullie zal besparen. Het is niet erg om zulke dingen onder de aandacht te brengen, over hoe dieren in de steek worden gelaten en mishandeld worden, maar ik vond ze te erg om hier neer te zetten.
Voor dit hondje loopt het goed af gelukkig. We moeten ook niet vergeten dat er veel goede mensen zijn die dieren helpen en ze de zorg geven die ze nodig hebben.
Volgende vraag van de challenge is leuker gelukkig. Tot gauw!0 reacties:

Een reactie posten

****Comments with URL's will be removed! ****