30 day challenge Day 7 + update huis

Ola!

Ben ik weer... Gister even dagje rust genomen van mijn blog! Maar zal dit vandaag inhalen ;-) Gistermiddag heb ik een kijkje kunnen nemen in mijn huis en hoe het er bij stond. Alle plafonds zaten erin! Ze waren druk bezig met de plinten. Vandaag gaan de schilders erin en morgen kan ik mijn huis weer in, joepie! Moet eerst naar de woningstichting om alles te tekenen en de eerste huur en waarborgsom over te maken. 's Middags moet ik nog even naar de fysio en hopelijk kan ik dan gaan verhuizen. En verf halen en behang uitzoeken!
Erg spannend allemaal maar ook erg leuk. Volgende week laat ik mijn bank komen en kan ik eindelijk weer van de tuinstoelen af waar ik de komende dagen weer op zal moeten zitten. Maandag is de oplevering en waarschijnlijk ook behangdag. Genoeg te doen dus!! Terug naar de challenge!

De zevende vraag van de 30 day challenge is aangebroken en die is LEUK! En niet moeilijk. Ja moeilijk als ik moet gaan kiezen uit bepaalde foto's.


Day 7 Een foto die je gelukkig maakt


Zal jullie even voorstellen; Dit is Rico, mijn poes. Ze is 6 jaar en zo scheel als het maar kan! Ze is half siamees en kletst de hele dag bijelkaar. En natuurlijk is slapen en knuffelen haar hobby.
Als ik deze foto zie dan voel ik me gelukkig. Ze is mijn 'kindje' en hou echt enorm veel van haar.
Deze foto is gemaakt in de zomer door mijn ex-huisgenoot in de zomer op het balkon.

Weet niet wat ik er verder nog aan toe moet voegen, er zullen ongetwijfeld lezers zijn die de liefde voor je dier herkennen. Oh ja, misschien wel handig te vermelden dat toen ik haar kreeg ik dacht dat ze een mannetje was en toen is de naam Rico gekozen. Nu noemen we haar meestal Meisje (om het goed te maken met haar haha)   Isn't she adorable?

Tot gauw!


1 reacties:

  1. Anoniem18:55

    Hahaha leuke foto...enne toppie man dat je je huisje weer in kan! Enne rustig aan met jouw ruggie he ;-) Grtjes HT

    BeantwoordenVerwijderen

****Comments with URL's will be removed! ****