30 day challenge Day 25

Hoi hoi!

De laatste dagen zijn aangebroken en ik moet zeggen dat ik uitkijk naar het einde. De dertig dagen leken mij zo voorbij te gaan toen ik er aan begon maar als ik denk aan wat er ondertussen allemaal is gebeurd dan lijkt het veel en veel langer!


Day 25 Je dag tot in detail


Daar gaan we dan... Vanmorgen ben ik om 9 uur opgestaan en heb zo'n 20 minuten onder de douche gestaan. Gister was ik zo ontzettend moe, lag al vroeg op bed en wilde even lekker wakker worden onder een warme douche. Ik heb op de bank gezeten, beetje aan mijn blog gewerkt en op Facebook gezeten, omdat ik wachtte op mijn bed. Ja ja, mijn nieuwe Karlsson bed! Toen die arriveerde en op zijn plek stond moest ik naar mijn werk. Aldaar pittig middagje en ben niet fit!

Bij thuiskomst heb ik mijn bed opgemaakt en ben er even lekker op gaan liggen. De vermoeidheid die ik voel is enorm en ik lag dan ook heerlijk. Heb wel wat raamfolie aangebracht zodat ik niet in het zicht lig.
Toen ben ik op de bank gaan liggen en heb wat gegeten. En sindsdien niet meer van de bank afgekomen behalve voor bakje thee.

Niet echt spannend he... haha! Helaas... maar zo zag mijn dag eruit.
Tot gauw!


1 reacties:

****Comments with URL's will be removed! ****