30 day challenge Day 17

Hallo lezers!

Day 17, dag zeventien. Yes! Wat zal deze dag mij brengen?
Hahaha deze is grappig! Het eerste was in mij opkwam is: DRIE dingen? Ik weet er veeeel meer :-) Nee, das flauw...

Day 17 Drie dingen die je haat aan jezelf

Om meteen maar te beginnen, als allereerste haat ik aan mezelf dat ik altijd moe ben. Ik kan jaloers zijn op mensen die energie hebben en dingen kunnen volhouden. Ik moet toch altijd wel goed nadenken over hoeveel ik doe op een dag, in een week om te voorkomen dat ik een heel weekend bij moet slapen. Dat haat ik soms wel eens aan mezelf!


Tweede ding is dat alles zo moet zoals ik denk dat het moet. Met als gevolg dat ik me dus best wel vrij snel kan ergeren aan dingen. Dat kan me ook ongelofelijk dwars zitten, terwijl ik me heel goed besef dat het energieverspilling is (ja, om terug te komen op punt 1). Ik probeer daar aan te werken nu om in te zien dat het gaat om normen en waarden, hoe je bent opgevoed, wat vind jij normaal en wat vind ik normaal?

Derde ding op dit moment? MIJN RUG! Ik geloof niet dat dat nog heel veel uitleg vergt. Het gaat gelukkig al stukken beter. Gister ben ik bij de kraker geweest en die heeft me echt even goed aangepakt. Maar mijn bekken staan nu wel rechter. Volgende week weer!

Wat haat jij nou zo aan jezelf?


Tot gauw!


0 reacties:

Een reactie posten

****Comments with URL's will be removed! ****