30 day challenge Day 14

Hallo lezers!

Eventjes een samenvatting en update! Mijn slaapkamer is klaar (alleen bed moet nog komen) en de woonkamer ook zo goed als! Vandaag komt mijn bank, waar ik erg veel zin in heb. Zitten in tuinstoelen en een kratje bier of doos als salontafel is best leuk hoor en heeft zijn charme voor eventjes, maar daar ben ik nu wel goed klaar mee. Vooral als je last van je rug hebt! Salontafel van Ikea gaan we in elkaar zetten en dan kan ik lekker gaan uitrusten. Alles, het hele huis moet nog aangekleed worden, met een plankje aan de wand, dingetje hier, dingetje daar, maar moet eerst maar wat sparen en gaan kijken wat ik waar precies wil hebben. Dat wordt nog een tripje naar Ikea! En de keuken moet nog geverfd worden maar daar begin ik voorlopig nog even niet aan. Eerst mijn spulletjes weer op zijn plek en een beetje back to normal!

Ik ben bijna op de helft van de challenge, best spannend! Vind het nog steeds leuk om te doen en ik hoop dat het ook nog steeds leuk is om te lezen.


Day 14 Je favoriete tijdschrift!


Dit was een makkie! Mijn favoriete tijdschrift schoot me meteen te binnen: FLOW Magazine!
Hoewel het tijdschrift erg prijzig is blijft het steeds weer heerlijk om te lezen. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en met Flow kun je lekker op je bank kruipen om te gaan lezen maar er zit ook altijd een soort knutselpakketje bij wat je in elkaar kunt zetten, of stickers, een mini kalender... Kan van alles zijn!


Zo heb ik even geleden de mini kalender in elkaar gezet, wat super makkelijk was. Elke dag draai ik een kaartje weg en komt er een nieuwe tevoorschijn met een mooie spreuk, advies of tips!


Deze Flow heb ik destijds gekocht en de voorkant is gemaakt door een knipkunst artiest Geertje Aalders en zij maakt echt fantastische dingen. Ik heb het ook een poos gedaan en het is erg leuk om te doen!
Flow heeft ook een YouTube channel met filmpjes van knutselwerken en ook een eigen stationeryserie:


Het is niet overal te koop helaas zag ik op de website.
De prijs houdt mij soms tegen om het te kopen in de winkel. Moet er wel bij zeggen dat het absoluut waar voor je geld is! Check de website (daar staan ook leuke dingen op!): http://www.flowmagazine.nl/.

Kennen jullie FLOW magazine?
Tot gauw!


1 reacties:

  1. Anoniem17:56

    Leuk! Gaat mooi de goeie kant op! Wat zal jij blij wezen als alles aan kant is....hihi Go with the Flow ken ikkie wel ;-p ;-) HT.

    BeantwoordenVerwijderen

****Comments with URL's will be removed! ****