30 day challenge Day 12

Hoi hoi!

Het behang zit er in! Ik ben er zo ontzettend blij mee. Het is mooi strak en fris geworden, precies wat ik wilde. Vanaf nu kan ik gaan opbouwen en het beetje bij beetje mijn eigen gaan maken. De slaapkamer is klaar en daar zal ik gaan slapen zodra mijn bed er is. Het is nog wel erg kaal allemaal en ben daarom ook erg enthousiast over een actie op Beautylab, een blog die ik al geruime tijd volg. Ik heb meegedaan en hoop dat ik de bon win!

Dag 12 van deze challenge vond ik een beetje vreemd en ook wel lastig. Maar goed, het zou geen challenge zijn als er geen uitdaging in zat, toch?


Day 12 Hoe zou jij herinnerd willen worden?


Zooo... pittig hoor. Zet je ook wel weer aan het denken. Ik zou graag willen dat mensen mij zouden herinneren als een liefdevol persoon. Als een goede vriendin, als iemand die wel altijd de strijd met het leven aan is gegaan. Het maakt me ook wel onzeker als ik dit opschrijf, omdat ik me ook wel afvraag hoe mensen mij zien. Ik weet dat mijn buitenwereld wel heel anders is dan mijn innerlijke wereld namelijk. Maar dat buiten beschouwing gelaten hoop ik dat mensen ook met een lach aan mij terug kunnen denken. Aan de domme dingen die ik heb gedaan, grapjes die ik heb gemaakt...

Bron

Ik kan niet met zekerheid zeggen of ik ooit dat weten hoe ik herinnerd word als ik er niet meer ben ;-) Maar hoop dat het positief zal zijn! Hoe wil jij herinnerd worden?
Tot gauw!Hoe wil jij herinnerd worden?


------->  I just love reading blogs...

0 reacties:

Een reactie posten

****Comments with URL's will be removed! ****